Boller i karry og ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smør med karry og paprika Tilsæt mel og pisk det sammen. Tilsæt ananassaft og bouillon lidt ad gangen og kog op efter hver tilsætning. Smag sovsen til med mangochutney og ketchup. Når sovsen har den ønskede tykkelse, tilsættes ananas og kødboller. Lad retten simre i ca. 5 minutter.
Serveres med ris og evt. flütes. |
|
Opskriften er vist 44752 gange,
og udskrevet 799 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Ove - 2015-07-30 16:35:05 Det smager rigtig godt Mongo Jerry. - 2010-08-19 09:16:21 ananas i stykker, evt. mango-chutney. En svensker ville omgående sige! FY FAÉN. Jeg gøe det samme, men elsker en rigtig god gammeldags gang Boller i Kary med frisklavede kødboller af ren Skinkefars. signe - 2007-10-02 16:25:03 glæder miig tilm at smage det.....:<d christina - 2005-01-01 01:01:01 jesper.. hvis du ik ka li karry, så la vær med at skrive her! jesper - 2005-01-01 01:01:01 jeg kan ikk' lig karry så jeg ved ikke rigtig hva' jeg skal skrive. men den må være dårlig siden jeg ikk' kan lig den sandra - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt cirkeline - 2005-01-01 01:01:01 turde jeg skam ikke at spise didrik - 2005-01-01 01:01:01 husk at tø kødbollerne op inden servering monica - 2005-01-01 01:01:01 Lydermegetbedre end den traditionelle Didde - 2005-01-01 01:01:01 det lyder vammelt julie - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes det lyder lækert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne