Kog lige dele brombær med lige dele rabarber i ca. 15 minutter. Si saften.
Afmål 1/2 liter saft i en gryde og tilsæt sødestof (Fx. 4 barneskefulde flydende
Hermesetas GOLD) 7 blade husblas udblødes i vand og tilsættes den varme; men ikke
kogende saft. Rør rundt og hæld saftblandingen i en gelerand.
Næste dag, kan randen serveres.
Anret fx. på en bund af makron med portvin stænk. Kom lidt creme fraiche eller
fromage frais rørt med vanillesukker på toppen.
Tips:
Det er garanteret også godt med rigtigt sukker i randen og flødeskum på.......
Geleranden er med succes afprøvet i kombination med klassisk gul budding.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 27272 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Britta - 2009-12-29 23:01:46 Prøv at blande nogle knuste makroner i flødeskummet
mette - 2009-08-21 14:07:32 Laver randen af æblemost - 1 l most, 12 blade husbals - serveres med råcream og frisk frugt
hesoe - 2008-03-10 13:44:31 Har lavet den med sukker og flødeskum. En lidt anderledes dessert, men smagte godt. Serverede også is til..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider