Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gelerand

Gelerand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertgele

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 brombær
 rabarber
 
 Til ½ l saft:
4 barneskefulde flydende
 Hermesetas GOLD
7 husblasblade
 


Opskrift:

Kog lige dele brombær med lige dele rabarber i ca. 15 minutter. Si saften. Afmål 1/2 liter saft i en gryde og tilsæt sødestof (Fx. 4 barneskefulde flydende Hermesetas GOLD) 7 blade husblas udblødes i vand og tilsættes den varme; men ikke kogende saft. Rør rundt og hæld saftblandingen i en gelerand.

Næste dag, kan randen serveres. Anret fx. på en bund af makron med portvin stænk. Kom lidt creme fraiche eller fromage frais rørt med vanillesukker på toppen.

Tips:

Det er garanteret også godt med rigtigt sukker i randen og flødeskum på....... Geleranden er med succes afprøvet i kombination med klassisk gul budding.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)

Opskriften er vist 25330 gange,
og udskrevet 276 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britta  -  2009-12-29 23:01:46
Prøv at blande nogle knuste makroner i flødeskummet


mette  -  2009-08-21 14:07:32
Laver randen af æblemost - 1 l most, 12 blade husbals - serveres med råcream og frisk frugt


hesoe  -  2008-03-10 13:44:31
Har lavet den med sukker og flødeskum. En lidt anderledes dessert, men smagte godt. Serverede også is til..