Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte koteletter på spinatbund

Fyldte koteletter på spinatbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tykke nakkekoteleletter
 
 Fyld:
75 g.valnødder
1 fedpresset hvidløg
10 bladebasilikum
1/2 tsk.revet citronskal
1 knsp.salt
1 æg
 
 Spinatbund:
2 porrer
1 spskvalnødde- eller olivenolie
3/4 kg.frisk spinat (450g frossen)
1 fedpresset hvidløg
1/2 tsk.salt
 peber
 reven muskat


Opskrift:

Der skæres en lomme i hver kotelet.

Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg. Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål.

Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i ca. 4 cm lange stykker og dampes i olien. Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med. Smages til med hvidløg, salt, peber og muskat. Fordeles i et ovnfast fad.

Koteletterne brunes på tør pande eller i 1/2 spsk olie et par minutter på hver side. Lægges over spinaten. Sættes i ovnen på midterste ovnribbe 15-20 min. ved 200°.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 19598 gange,
og udskrevet 567 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte Nissen  -  2007-01-29 19:28:43
Jeg tilførte spinatbunden to løg skåret i ringe samt 2 røde chilli. Super ret.