Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Couq aux vin ( Hane i vin)

Couq aux vin ( Hane i vin), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 storhane eller kylling
100 g.røget flæsk i tern
2 spsk.tomatpure
2 laurbærblade
2 fedhvidløg
4 dl.kraftig rødvin
 salt
 peber
½ tsk.timian
250 g.hele champignoner
8-10 perleløg
3 stilkebladselleri
4 kvistepersille
 smør eller margarine til stegning
 


Opskrift:

Hanen eller kyllingen skæres i mindre stykker.

Rens champignonerne og løgene og brun begge dele i lidt margarine eller smør, læg det til side.

De røgede flæsketerninger steges sprøde og lægges til side.

Brun fjerkræstykkerne i fedtstoffet, som nu er på panden Kom tomatpure, laurbærblade og presset hvidløg ved. Tilsæt rødvin og krydderier og laurbærblade, lad det koge i 30 minutter.

Selleristængerne skæres i små stykker og kommes i sammen med persillekvistene, det hele småkoger yderligere i 20 minutter.

Tag persillekviste op og kom de sprødstegte flæsketerninger i. Smag retten til med salt og peber. Klip lidt frisk persille over retten, inden du serverer den.

Server løse ris eller kartofler og flutes til En god kraftig rødvin kan drikkes til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (22 stemmer)

Opskriften er vist 16082 gange,
og udskrevet 794 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lerbak  -  2014-11-20 13:33:18
en rigtig god ret i den kolde årstid


randi  -  0000-00-00 00:00:00
der skal bruges en ung hane det er godt.