Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte skrupper med creme fraiche-dressing

Stegte skrupper med creme fraiche-dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.skrubbefileter
 salt
 peber
4 spsk.grahamsmel
25 g.smør
 
 Dressing:
 dl.creme fraiche 18 %
1 spsk.friskhakket purløg
1 hakket, hårdkogt æg
2 tsk.citronsaft
 
 


Tilbehør:
Tomatsalat og ris kogt med gurkemeje
Opskrift:

Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Stil den tildækket i køleskab.

Vend fileterne i en blanding af mel, salt og peber. Lad smørret brune let på en varm pande og steg fileterne heri ca. 3 min. på hver side.

Ved serveringen lægges fileterne på et lille fad sammen med citronbåde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14569 gange,
og udskrevet 197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu