Stegte skrupper med creme fraiche-dressing næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Skrubbefilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 spsk. Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Dressing:
1.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4031 (959 kcal)
KJ pr. Pers. 2015 (479 kcal)
Vægt ialt 596 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 676 KJ (161 kcal)
Protein 12.0 gram
Fedt 10.2 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)