olie eller 10 g smør eller margarine til stegning1 spsk olie eller 10 g smør eller margarine til stegning
marinade: marinade:
3-4
spsk.
citronsaft3-4 spsk. citronsaft
2
spsk.
olie2 spsk. olie
2
tsk.
tørret oregano2 tsk. tørret oregano
grøntsager: grøntsager:
1/2
savoykål (600 g)1/2 savoykål (600 g)
1
rød
peberfrugt1 rød peberfrugt
1
porre (125 g)1 porre (125 g)
10
g.
smør eller margarine10 g. smør eller margarine
1
dl.
vand1 dl. vand
salt salt
peber peber
Opskrift:
Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Læg koteletterne heri og lad dem trække i marinaden i 1/2 -1 time.
Snit savoykålen fint, skær peberfrugten i tynde strimler. Rens porren og skær den i tynde ringe.
minut på hver side. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige 2-3 minutter på hver side.
Bring vand og fedtstof i kog i en gryde. Læg de snittede grøntsager heri, skru ned til svag varme og læg låg på. Damp i 6-8 minutter, så grøntsagerne stadig er lidt sprøde.
Server med kartofler og sovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(9 stemmer)
Opskriften er vist 35158 gange, og udskrevet 838 gange.
Kommentarer
Mie - 2012-03-19 20:45:42 Jeg lavede 1½ portion marinade (brugte herbes de provence i stedet for oregano) til 5 koteletter, smed det hele i en pose og lagde det i køleskabet i ca. 35 minutter. Jeg serverede det med ris og salat. Det var rigtig lækkert, dejligt med noget andet end de sædvanlige, kedelige koteletter med salt, peber, herbes de provence og champignon.
Willi - 0000-00-00 00:00:00 lav en paprikasauce til
Eggert - 0000-00-00 00:00:00 læg skiver af kiwi på når koteletterne marineres
Inge - 0000-00-00 00:00:00 Tillbehør Sovs !! Men hvilken kan anbefales???
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider