Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løgkage (Zwiebelkuchen)

Løgkage (Zwiebelkuchen), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
1.5 dl.Mælk
2 Æg
100 g.Smør
 lidt Salt
500 g.hvedemel
20 g.Gær
 
 Fyld:
1,5 kg.Løg
4 æg
1-2 yoghurt bæger (naturel)
1 poseKommen
3-400 g.bacon i tern
 


Opskrift:

Dej:
Mælk varmes til håndvarme og gæret røres i. Smør og mælk tilsættes , og det hele røres til det skummer. Tilsæt melet og ælt dejen til den er smidig og "tør". Lad dejen hæve til ca. den dobbelte størrelse, slå den ned og fordel den i en bradepande.

Fyld:
Løgene skæres i middel store stykker og varmes/ steges i en gryde til de er gyldne og "gennemsigtige". Derefter tilsættes 4 æg og der røres godt, derefter skal yoghurten og kommen tilsættes. Det hele røres godt igennem og gives et hurtigt opkog.

Fyldet fordeles på dejen og der strøs baconterninger over det hele. Bages i midten af en forvarmet ovn ved ca. 180 C i ca. 25-30 min







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 7431 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu