Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pastagratin med feta, spinat og soltørrede tomater

Pastagratin med feta, spinat og soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.helbladet spinat
400 g.pastaskruer
10 soltørrede tomater i olie eller tørrede udblødte i vand
150 g.fetaost
1 kartonMornay- eller bechamelsauce.
2 løg
1 fedhvidløg
 gratineringsost på toppen
 
Opskrift:
Helbladet spinat dampes efter anvisningen; efter afkøling klemmes det meste af væden fra. De soltørrede tomater halveres. Fetaosten hakkes groft, og de hakkede løg svitses på en pande med det finthakkede hvidløg.

Smør en ildfast skål og læg ingredienserne som følger:
1) spinat
2) blanding af løg og fetaost
3) kogte pastaskruer
4) sauce
5) soltørrede tomater og feta
6) sauce.

Fortsæt så længe, der er råvarer til det.
Bages ved 220°C i ca. 40 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11858 gange,
og udskrevet 357 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

john  -  2012-01-25 21:03:59
hvor mange personer er er til opskriften

Suz  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker opskrift!