Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastagratin med feta, spinat og soltørrede tomater

Pastagratin med feta, spinat og soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.helbladet spinat
400 g.pastaskruer
10 soltørrede tomater i olie eller tørrede udblødte i vand
150 g.fetaost
1 kartonMornay- eller bechamelsauce.
2 løg
1 fedhvidløg
 gratineringsost på toppen
 


Opskrift:

Helbladet spinat dampes efter anvisningen; efter afkøling klemmes det meste af væden fra. De soltørrede tomater halveres. Fetaosten hakkes groft, og de hakkede løg svitses på en pande med det finthakkede hvidløg.

Smør en ildfast skål og læg ingredienserne som følger:
1) spinat
2) blanding af løg og fetaost
3) kogte pastaskruer
4) sauce
5) soltørrede tomater og feta
6) sauce.

Fortsæt så længe, der er råvarer til det.
Bages ved 220°C i ca. 40 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11182 gange,
og udskrevet 324 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

john  -  2012-01-25 21:03:59
hvor mange personer er er til opskriften


Suz  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker opskrift!