|
500 | g. | pasta 500 g. pasta | 250 | g. | kalkunbryst i tynde strimler250 g. kalkunbryst i tynde strimler | 3 | | flåede tomater (hakkede)3 flåede tomater (hakkede) | 250 | g. | frisk spinat, eller en lille pk. frossen, sørg for at vandet er presset fra.250 g. frisk spinat, eller en lille pk. frossen, sørg for at vandet er presset fra. | 2 | fed | hvidløg (hakket)2 fed hvidløg (hakket) | | | olie til stegning olie til stegning | 50 | g. | grovhakket friske krydderurter(timian, basilikum, persille, oregano)50 g. grovhakket friske krydderurter(timian, basilikum, persille, oregano) | 3 | | æg 3 æg | 1 | dl. | creme fraiche 1 dl. creme fraiche | | | salt salt | | | peber peber | | | paprika paprika | 200 | g. | revet ost200 g. revet ost | | | olie til gratinfadet. olie til gratinfadet. | | | |
| |
Sæt pastaen over i kogende vand. Kom olie på panden, rist hvidløg og kød, tilsæt tomater og spinat, og lad lige spinaten falde lidt sammen. Tag panden af ilden, tilsæt krydderurter og creme fraiche, krydr. med salt, peber og paprika. Del æggene, blommerne røres i kødblandingen, Bland kødblandingen med den kogte pasta, hviderne piskes meget stive, og vendes forsigtig i kød pasta blandingen. det hele hældes i et smurt gratinfad, og drysses med ost. Bages ca 40 min. i en 200 gr. varm ovn.
|