Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastagratin med skinke

Pastagratin med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.pastarør (penne) el. Skruer
6 porrer
2 fedHvidløg
3 dl.cremefraiche 38%
300 g.kogt skinke i strimler
100 g.reven gruyere-ost
 smørklatter
 salt
 Peber
 


Opskrift:

Kog pastaen i vand med salt og lad den dryppe af.

Rens porrerne, flæk dem (ikke helt igennem) og skær dem i 5 cm lange stykker. Kog porrerne i lidt vand. Bland cremefraiche med porrer og tilsæt hvidløg, salt og peber. Vend pasta og skinkestrimler i sammen med ost.

Smør et ovnfast fad og kom blandingen heri. Læg smørklatter på toppen og sæt fadet i ovnen ved 250 grader, til overfladen er gylden, ca. 15 minutter.

Servering
Server med brød og en tomatsalat med basilikum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (32 stemmer)

Opskriften er vist 16325 gange,
og udskrevet 257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nick  -  2016-05-14 23:41:14
Smager okay, nem at lave, har dog en lille ting og det er, at der står 1portion og det er ved den opskrift ovenover hvor der skal seks porrer i, og det lavede jeg så da jeg kun var en, men der simpelthen mad nok til to familier, dvs cirka fire børn og fire voksne, der var to fyldte fade med top, altså ikke lige så sjovt med så meget mad i overskud så man står og skal leve af det de næste tre dage således at intet går til spilde🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾🖕🏾


Marianne  -  2007-10-22 17:20:20
virkelig god måde at spise porre på, tror også børn vil være vild med denne ret. Jeg brugte cremefraiche 18% og alm. revne ost.


  -  2007-06-25 17:22:27
det er en supergod opskrift, jege bruger kun lidt flere grøntsager