Pastagratin

Pastagratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.kogte pastaskruer
2 spsk.olie
1-2 stk.porrer
½ gl.Heinz spagheroni piccante
1 dl.vand
2.5 dl.Mornaysauce
2 stk.æg
1 pk.revet ost
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Grøn salat
 
Opskrift:
Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve. Rens og snit porrerne i tynde ringe. Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk. Smag til med salt og peber.

Smør et stort ildfast fad. Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornaysaucen i. Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt. Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned. Bag gratinen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter til den er gylden og fast. Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter.

Serveres varm med grøn salat som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 18127 gange,
og udskrevet 322 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu