Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pastagratin

Pastagratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
250 g.kogte pastaskruer
2 spsk.olie
1-2 stk.porrer
½ gl.Heinz spagheroni piccante
1 dl.vand
½ karton Mornaysauce
2 stk.æg
1 pk.revet ost
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Grøn salat
 


Opskrift:

Svits kødet i olien til det smuldrer og skifter farve. Rens og snit porrerne i tynde ringe. Kom dem i sammen med tomatsaucen og vand og lad det småkoge i 10 minutter til den er ret tyk. Smag til med salt og peber.

Smør et stort ildfast fad. Læg et lag pastaskruer i bunden, herover kødsauce og dæk med pasta. Pisk æggene let sammen og rør Mornay saucen i. Fordel blandingen over fadet - det skal ikke dække helt. Løft i pastaen med en gaffel, så saucen trænger lidt ned. Bag gratinen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter til den er gylden og fast. Kan drysses med reven ost de sidste 15 minutter.

Serveres varm med grøn salat som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15537 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu