Kommentarer
- 2020-11-02 18:03:53 Smager godt men kom dobbelt så meget vand ved. Ellers kogte risene fast på bunden af gryden.
- 2020-08-17 23:54:02 Kan man undlade vinen?? og evt tilsætte mere vand??
Jette - 2019-10-17 07:53:15 skal risene koges først??
huje - 2016-04-21 17:51:16 Lækker ret, krydrer mere, kommer somme tider en rest kartoffel, quinoa, pasta og/eller andet grønt i, der kan rydde grøntsagsskuffen.
Susanne - 2016-01-29 08:45:52 lavede retten pga de mange positive meldinger, men hvor blev jeg skuffet. ikke min kop te. men vi har jo forskkellig smag.
Maria - 2015-03-06 12:52:35 Hold nu op, hvor smager denne ret godt!!! Kan virkelig anbefales.
Måtte dog tilføje mere vand undervejs.
Inge V. - 2011-04-28 13:27:07 Efter at have læst alle de rosende kommentarer, lavede vi denne ret i går aftes. Den faldt desværre ikke i familiens smag, men nu har vi da prøvet den.
jacob vedersø - 2011-03-28 13:00:59 Er det ikke det samme man bruger til fyld i forårsruller ?
Tina - 2011-03-14 19:21:51 har netop lavet noget lign. efter en opskr. i Ude&hjemme med kanon resultat. smager enormt godt!!
Lotte - 2010-10-30 13:56:58 Slår et slag for at bruge hastefars i stedet det er knapt så fedt og smager skønt.
Mette - 2010-01-10 15:19:38 Havde nok aldrig troet, at en ret med hvidkål skulle blive en af mine favoritter, men det er den. Selv kræsne børn spiser denne ret med velbehag. Ganske enkelt fantastisk! Variationsmulighederne er i øvrigt uendelige - jeg bruger altid hvidkål, men derudover tilsætter jeg de grøntsager, jeg lige har (fx gulerødder, porrer, forårsløg, peberfrugt, chili, bladselleri osv.).
- 2009-11-08 20:51:45 Super god ret. Lækker og super sund :-)
M Nielsen - 2009-06-14 20:46:45 Herlig ret , men jeg har også kartoffelskiver og spagetti istykker i retten .Så får man det hele på en gang.
munka1 - 2008-11-17 15:11:20 Jeg viste ikke hvad det var for noget mad foer min Soen i Danmark fortaelte det mig jeg bor i Tyskland men nu skal jeg ogsaa proeve det smager sikker rigtig laekkert
Karina - 2008-11-01 11:17:28 Smager rigtig lækkert. Og meget nemt at lave...
Mathias Toft - 2008-09-23 21:25:03 Nemt og rigtig lækkert
sus.m - 2008-06-05 10:28:20 Ih, hvor smagte det godt. Og manden i huset spiste en kæmpe portion - på trods af at han ikke bryder sig om hverken kål og gulerødder....
Søs Funch - 2008-01-23 10:02:59 Randi: Den kan godt fryses ned, det plejer jeg at gøre...
Søs Funch - 2008-01-17 10:45:29 Rigtig lækker ret. De danske vægtkonsulenter har også lavet den ret, der er bare ikke ris og peberfrugt i.
Randi - 2008-01-08 14:13:09 Kan den fryses ned?
Mig - 2007-10-28 16:22:14 Gisou-gissau eller hvordan man nu staver det! er faktisk "diabetikker-venlig" mad, da der ikke er meget fedtstof og intet sukkerstof.
Tina - 2007-03-17 09:48:24 Smager dejligt. Og så er det sundt!
jørgen i england - 2007-02-13 19:44:44 denne ret er bare himmelsk hvis jeg kunne give den 11 ville jeg måske er det ikke nok
gurlibell - 2007-02-05 18:46:56 kan retten fryses ned
Lone - 2007-01-28 11:57:07 smager bare super.. og nem at lave.
Morten - 2007-01-19 15:03:21 Vildt lækker, Brugte noget mere vand, og noget mere ris og kød, men vi er jo også 5. Kan kun anbefale retten. *S*
edith - 2006-12-12 09:54:42 så fandt jeg endelig opskriften, som min mor brugte i min barndom. Det er en herreret. Kan varmt anbefales
Christina - 2006-12-05 15:18:38 Porre i skiver er også rigtig lækkert i retten. Desuden svitser jeg lige løg og kød inden jeg tilsætter bouillon
Hans - 0000-00-00 00:00:00 En halv øl og et par stykker chokolade er en god ide, det pepper kødretten lidt op
Lise - 0000-00-00 00:00:00 Retten smager bedst, hvis man tilføler en håndfuld rosiner.
Annette - 0000-00-00 00:00:00 Jeg brugte spidskål i retten og nøjedes med at koge i 15 min.
catstailnh - 0000-00-00 00:00:00 jeg ville tilsætte champion istedet for gullerødder, itu skåret tomater tilsidst istedet for kactup, samt ærter og rosiner
Vibeke - 0000-00-00 00:00:00 Lige før serveringen vender jeg et pænt stert stykke feta ,delt i mindre stykker,det er bare godt.
lene ansø - 0000-00-00 00:00:00 Endv. ærter og rosiner lige før servering, hvilket smager rigtigt godt.
Madelskeren - 0000-00-00 00:00:00 De 200 g ris. Hvornår skal de bruges? Er det bare ment som tilbehør.. eller?
conny larsen - 0000-00-00 00:00:00 ej ej, hvor er den bare god.
Viggo Dideriksen - 0000-00-00 00:00:00 Det smager bare så godt den er til 10 tal
kirsten hviid - 0000-00-00 00:00:00 de sidste 50 år, vores yndlingsret. her forbedret med peber og ris
|