Gisou næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
200 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Karry, madras
2 tsk. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9945 (2367 kcal)
KJ pr. Pers. 2486 (591 kcal)
Vægt ialt 2700 gram
Vægt pr. Pers. 675 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)