|
200 |
gram |
Ris200 gram Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.
80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
|
600 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 10% fedt600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
|
100 |
gram |
Løg, pillet vægt100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
4 |
dl. |
Oksebouillon4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
400 |
gram |
Gulerødder, skrællet vægt400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
600 |
gram |
Hvidkål600 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
|
2 |
|
Rød peberfrugt2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
4 |
spsk. |
Tomatketchup4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
1 |
tsk. |
Karry, madras1 tsk. Karry, madras
|
2 |
tsk. |
Hvidvin, tør2 tsk. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 9945 (2367 kcal)
KJ pr. Pers. 2486 (591 kcal)
Vægt ialt 2700 gram
Vægt pr. Pers. 675 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 368 KJ (87 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 10.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|