Pasta med æg, cornichoner og krydderurter

Pasta med æg, cornichoner og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.frisk pasta
2 æg
1 dl.piskefløde
100 g.reven fast ost, f.eks. pecorino, Parmesanost
50 g.afdryppede cornichoner
 spinat
 Blandede krydderurter, f.eks. dild, kørvel, purløg og basilikum
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med ost, fløde og cornichoner. Hak spinaten fint. Pluk krydderurterne.

Kog pastaen som beskrevet på pakken. Lad den dryppe af og kom den så tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen i og rør til pastaen har en let og cremet konsistens. Vend krydderurteblandningen i og servér straks


karakterer:
Opskriften er vist 7542 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu