Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med æg, cornichoner og krydderurter

Pasta med æg, cornichoner og krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.frisk pasta
2 æg
1 dl.piskefløde
100 g.reven fast ost, f.eks. pecorino, parmasan eller grana
50 g.afdryppede cornichoner
 spinat
 Blandede krydderurter, f.eks. dild, kørvel, purløg og basilikum
 


Opskrift:

Pisk æggene sammen med ost, fløde og cornichoner. Hak spinaten fint. Pluk krydderurterne.

Kog pastaen som beskrevet på pakken. Lad den dryppe af og kom den så tilbage i gryden. Hæld æggeblandingen i og rør til pastaen har en let og cremet konsistens. Vend krydderurteblandningen i og servér straks







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6685 gange,
og udskrevet 86 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu