Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaseret skinke II

Glaseret skinke II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.letrøget skinke
10 helenelliker
1 tsk.allehånde
1 tsk.rosmarin
 
 Glasering:
4 spsk.dijonsennep
3 spsk.farin
 


Opskrift:

Rids sværen i terninger. Gnid rosmarin og allehånde på og stik nelliker i. Pak ind i et stort stykke folie eller læg skinken i en stegepose. Steg i bradepande ved 200 grader i ca. 2 timer.

Tages nu ud af posen og gem skyen til grønkålen. Fjern sværen og gnid skinken med sennepsblandingen og brun den i ovnen ved stærk varme - pas på den ikke bliver sort.

Centrumstemperatur skal være mellem 65-68 grader for gennemstegt.

Beregn 200-250 g. pr. person







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 34078 gange,
og udskrevet 699 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu