skinkemignon (ca. 400 g)1 stor skinkemignon (ca. 400 g)
salt salt
hvidløgspeber hvidløgspeber
Fyld: Fyld:
3
stk.
oliemarinerede, soltørrede tomater (kan købes på glas)3 stk. oliemarinerede, soltørrede tomater (kan købes på glas)
50
g.
kalkunbacon50 g. kalkunbacon
en håndfuld rucola en håndfuld rucola
frisk basilikum frisk basilikum
1
spsk.
olie fra tomaterne til stegning1 spsk. olie fra tomaterne til stegning
1
løg1 løg
2
grønne eller gule peberfrugter2 grønne eller gule peberfrugter
4
dl.
grøntsagsbouil-lon4 dl. grøntsagsbouil-lon
1
lille dåse tomatkoncentrat1 lille dåse tomatkoncentrat
persille persille
evt. lidt sovsejævner evt. lidt sovsejævner
Pasta: Pasta:
2-3
gulerødder2-3 gulerødder
1
stor
pastinak1 stor pastinak
1
stor
squash1 stor squash
200
g.
nykogt pasta200 g. nykogt pasta
Opskrift:
Flæk mignonen, bank den ud og drys den med salt og hvidløgspeber.
Fyld:
Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem på kødet sammen med strimlet kalkunbacon, rucola og basilikum. Rul kødet sammen og fæst med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Brun rouladen grundigt i tomatolie i en stegegryde. Tilsæt finthakket løg samt strimlet peberfrugt og lad det stege nogle minutter, inden bouillonen hældes på. Lad det simre under låg 20-30 min., tag kødet op og pak det ind i folie. Kog stegeskyen op med tomatkoncentrat, smag den til med krydderier og rør hakket persille i. Jævn evt. med lidt sovsejævner.
Grøntsagspasta:
Høvl grøntsagerne til lange strimler med en kartoffelskræller og giv dem et ganske kort opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en si. Bland den nykogte pasta i og server med den varme sovs og skiveskåret mignon.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 24710 gange, og udskrevet 884 gange.
Kommentarer
Carina - 0000-00-00 00:00:00 Nem at lave og smager rigtig godt. Kunne i få fat i pastinak, så den måtte vi undvære. Overskud af sovsen kan med fordel gemmes til en pastaret - den smager himmelsk! Tror også, at kalkunbryst kunne egne sig evt. istedet for skinemignong.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider