Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldt skinkemignon med grønsagspasta

Fyldt skinkemignon med grønsagspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 storskinkemignon (ca. 400 g)
 salt
 hvidløgspeber
 
 Fyld:
3 stk.oliemarinerede, soltørrede tomater (kan købes på glas)
50 g.kalkunbacon
 en håndfuld rucola
 frisk basilikum
1 spsk.olie fra tomaterne til stegning
1 løg
2 grønne eller gule peberfrugter
4 dl.grøntsagsbouil-lon
1 lille dåse tomatkoncentrat
 persille
 evt. lidt sovsejævner
 
 Pasta:
2-3 gulerødder
1 storpastinak
1 storsquash
200 g.nykogt pasta
 
Opskrift:
Flæk mignonen, bank den ud og drys den med salt og hvidløgspeber.

Fyld:
Hak de soltørrede tomater fint og fordel dem på kødet sammen med strimlet kalkunbacon, rucola og basilikum. Rul kødet sammen og fæst med kødnåle eller bind med bomuldsgarn. Brun rouladen grundigt i tomatolie i en stegegryde. Tilsæt finthakket løg samt strimlet peberfrugt og lad det stege nogle minutter, inden bouillonen hældes på. Lad det simre under låg 20-30 min., tag kødet op og pak det ind i folie. Kog stegeskyen op med tomatkoncentrat, smag den til med krydderier og rør hakket persille i. Jævn evt. med lidt sovsejævner.

Grøntsagspasta:
Høvl grøntsagerne til lange strimler med en kartoffelskræller og giv dem et ganske kort opkog i letsaltet vand. Lad dem dryppe af i en si. Bland den nykogte pasta i og server med den varme sovs og skiveskåret mignon.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 24478 gange,
og udskrevet 880 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Nem at lave og smager rigtig godt. Kunne i få fat i pastinak, så den måtte vi undvære. Overskud af sovsen kan med fordel gemmes til en pastaret - den smager himmelsk! Tror også, at kalkunbryst kunne egne sig evt. istedet for skinemignong.