Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Favoritgryde

Favoritgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.afpudset, mørt oksekød, fx inderlår
1 spsk.smør eller margarine
200 g.perleløg
1 gulerod
2 spsk.hvedemel
5 dl.tør rødvin (eller 2½ dl rødvin + 2 ½ dl oksebouillon)
1 dåse(2 ½ dl) knuste tomater
1 tsk.timian
20 g.bacon, røget flæsk eller skinke
1 dåse(125g) skivede champignoner
3-4 forårsløg
 pain riche
 
 


Opskrift:

Skær kødet i mundrette tern. Smelt i tsk af fedtstoffet i en stegegryde ved jævn varme. Brun kødet ea. 5 min. Tag det op og tør gryden af

Skræl løg og gulerod. Skær guleroden i tynde skiver. Smelt resten af fedtstoffet i gryden. Tilsæt løg og gulerod og steg dem ea. 5 min. Ryst melet sammen med lidt af vinen. Kom kødet i gryden og tilsæt vin, tomater og timian og jævn det med melblandingen.

Læg låg på og lad gryden sim-re ved svag varme til kød og grøntsager er møre, ca. 20 min. kør rundt nu og da.

Steg haconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Smuldr baconet ned i gryden. Lad champignonerne dryppe af Hak forårsløgene og tilsæt dem sammen med svampene. Lad det koge sammen under omrøring, Ca. 5 min. Servér straks med pain riehebrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 29637 gange,
og udskrevet 679 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stefan  -  2013-10-16 10:19:15
Kaldes også Bøf Bourgogne, og smager suuuuuper skønt.


Lotte  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager bare godt


Annelise  -  0000-00-00 00:00:00
Smager skønt, lav evt. bouillonkartofler til!