Skær kødet i mundrette tern. Smelt i tsk af fedtstoffet i en stegegryde ved jævn varme. Brun kødet ea. 5 min. Tag det op og tør gryden af
Skræl løg og gulerod. Skær guleroden i tynde skiver. Smelt resten af fedtstoffet i gryden. Tilsæt løg og gulerod og steg dem ea. 5 min. Ryst melet sammen med lidt af vinen. Kom kødet i gryden og tilsæt vin, tomater og timian og jævn det med melblandingen.
Læg låg på og lad gryden sim-re ved svag varme til kød og grøntsager er møre, ca. 20 min. kør rundt nu og da.
Steg haconskiverne sprøde og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Smuldr baconet ned i gryden. Lad champignonerne dryppe af Hak forårsløgene og tilsæt dem sammen med svampene. Lad det koge sammen under omrøring, Ca. 5 min. Servér straks med pain riehebrød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 31662 gange, og udskrevet 724 gange.
Kommentarer
Stefan - 2013-10-16 10:19:15 Kaldes også Bøf Bourgogne, og smager suuuuuper skønt.