Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forlorne ællinger

Forlorne ællinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Forlorne ællinger, billede 4 Forlorne ællinger, billede 1 Forlorne ællinger, billede 2 Forlorne ællinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
4 æg
 Salt
 peber
4 smårevne æbler
2 spsk.hvedemel
2 dl.sødmælk
20 udblødte svesker uden sten
 margarine til stegning
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Farsen røres sammen, æblerne rives uden skræl i farsen der hviler få minutter.

Margarinen brunes på panden. I en fugtig hånd lægges en klump fars, en sveske lægges i midten og farsen samles omkring og kommes på panden. Steger ved svag varme 10 minutter.

Panden koges af med fløde til sovs.

Servér kartofler til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 45798 gange,
og udskrevet 850 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-12-01 22:52:37
Det må være en fejl med 4 æg! Der skal kun 1 - 2 æg i en portion med 500 gr. fars


Ulla  -  2010-09-18 09:46:19
4 æg og 2 dl mælk, det blev en værre gang suppe, retten blev dog reddet af noget rasp, men jeg synes det smagte bart, det kan godt være der skal mere salt og peber i, end det jeg brugte


Alis  -  2010-09-03 11:15:37
Med 4 æg bliver farsen som en gang grød og kan ikke formes......


  -  2010-09-02 12:57:42
uhm de blev gode


dingenot  -  2010-08-30 08:28:24
den lyder superlækker. Den vil jeg prøve snart