udblødte svesker uden sten20 udblødte svesker uden sten
margarine til stegning margarine til stegning
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
Opskrift:
Farsen røres sammen, æblerne rives uden skræl i farsen der hviler få minutter.
Margarinen brunes på panden. I en fugtig hånd lægges en klump fars, en sveske lægges i midten og farsen samles omkring og kommes på panden. Steger ved svag varme 10 minutter.
Panden koges af med fløde til sovs.
Servér kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 48983 gange, og udskrevet 886 gange.
Kommentarer
- 2010-12-01 22:52:37 Det må være en fejl med 4 æg! Der skal kun 1 - 2 æg i en portion med 500 gr. fars
Ulla - 2010-09-18 09:46:19 4 æg og 2 dl mælk, det blev en værre gang suppe, retten blev dog reddet af noget rasp, men jeg synes det smagte bart, det kan godt være der skal mere salt og peber i, end det jeg brugte
Alis - 2010-09-03 11:15:37 Med 4 æg bliver farsen som en gang grød og kan ikke formes......
- 2010-09-02 12:57:42 uhm de blev gode
dingenot - 2010-08-30 08:28:24 den lyder superlækker. Den vil jeg prøve snart
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider