Forlorne ællinger

Forlorne ællinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Forlorne ællinger, billede 4 Forlorne ællinger, billede 1 Forlorne ællinger, billede 2 Forlorne ællinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød
4 æg
 Salt
 peber
4 smårevne æbler
2 spsk.hvedemel
2 dl.sødmælk
20 udblødte svesker uden sten
 margarine til stegning
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Farsen røres sammen, æblerne rives uden skræl i farsen der hviler få minutter.

Margarinen brunes på panden. I en fugtig hånd lægges en klump fars, en sveske lægges i midten og farsen samles omkring og kommes på panden. Steger ved svag varme 10 minutter.

Panden koges af med fløde til sovs.

Servér kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 55163 gange,
og udskrevet 1072 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2010-12-01 22:52:37
Det må være en fejl med 4 æg! Der skal kun 1 - 2 æg i en portion med 500 gr. fars

Ulla  -  2010-09-18 09:46:19
4 æg og 2 dl mælk, det blev en værre gang suppe, retten blev dog reddet af noget rasp, men jeg synes det smagte bart, det kan godt være der skal mere salt og peber i, end det jeg brugte

Alis  -  2010-09-03 11:15:37
Med 4 æg bliver farsen som en gang grød og kan ikke formes......

  -  2010-09-02 12:57:42
uhm de blev gode

dingenot  -  2010-08-30 08:28:24
den lyder superlækker. Den vil jeg prøve snart