Forlorne ællinger næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Fars:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
200 gram Æbler, skrællet vægt 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
   
  Stegning:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 26058 (6204 kcal)
KJ pr. Pers. 6514 (1551 kcal)
Vægt ialt 2708 gram
Vægt pr. Pers. 677 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 962 KJ (229 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 36.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)