Pebrene flækkes på langs. Stilkene fjernes. Skallerne skylles helt fri for kerner.
Det hakkede kød blandes med rå, snittede champignoner, hakkede, brunede løg og rasp. Farsen samles med æg og krydres. Den fordeles i pebrene, der anbringes i et smurt gratinfad og overhældes med smeltet smør.
Pebrene steger ca. 25 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Smeltet smør eller tomatsauce serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(11 stemmer)
Opskriften er vist 42865 gange, og udskrevet 1458 gange.
Energi:
KJ total 6603 (1572 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (393 kcal)
Vægt ialt 1336 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal) Protein 8.8 gram Fedt 7.7 gram Kulhydrat 4.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2013-01-31 19:55:32 Super god og lækker opskrift. Jeg vil bruge mere paprika næste gang. Vi fik kartofler og brun sovs til det var rigtig lækkert.
30/7-12 Anita - 2013-01-06 18:10:11 Læg en skive bacon oven på pebrene inden de steges i ovnen.
- 2012-08-01 09:30:13 Gode ideer til hvad man servere dertil...? Ris? Brød?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider