nakkekam u/svær og ben1½ kg. nakkekam u/svær og ben
3
store
løg3 store løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
kvist
rosmarin1 kvist rosmarin
salt salt
peber peber
6
dl.
sødmælk6 dl. sødmælk
Opskrift:
Kødet skal hvile i mælken i 30 minutter. Kødet gnides med lidt salt og peber og brunes på alle sider. Tag kødet af og svits de ituskårne løg til de tager lidt farve. Hvidløg gnides på kødet. Løgene lægges i bunden af en ikke for stor ildfast skål, som lige kan rumme kødet. Kødet lægges ovenpå løgene og ovenpå kødet placeres rosmarinen. Mælken hældes ved og skålen sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader ca. 1 time og 45 minutter.
Serveres f.eks. med gratineret kartoffelmos med parmesan, pyntet med hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6072 gange, og udskrevet 95 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider