Mælkestegt Enggris

Mælkestegt Enggris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 kg.nakkekam u/svær og ben
3 storeløg
1 fedhvidløg
1 kvistrosmarin
 salt
 peber
6 dl.sødmælk
 
Opskrift:
Kødet skal hvile i mælken i 30 minutter. Kødet gnides med lidt salt og peber og brunes på alle sider. Tag kødet af og svits de ituskårne løg til de tager lidt farve. Hvidløg gnides på kødet. Løgene lægges i bunden af en ikke for stor ildfast skål, som lige kan rumme kødet. Kødet lægges ovenpå løgene og ovenpå kødet placeres rosmarinen. Mælken hældes ved og skålen sættes i en forvarmet ovn ved 180 grader ca. 1 time og 45 minutter.

Serveres f.eks. med gratineret kartoffelmos med parmesan, pyntet med hakket persille.


karakterer:
Opskriften er vist 6357 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu