Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet med champignon

Nakkefilet med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 kg.nakkekam uden svær
 salt
 peber
1 spsk.Herbes de Provence
50 g.smør
 dl.bouillon eller vand
1 dl.fløde
 
 Champignon stuvning
500 g.chamoignoner
50 g.smør
4 spsk.mel
4 dl.fløde
 salt
 peber
 rasp
 smørklatter
 


Opskrift:

Krydr kødet med salt, peber og herbes de Provence og brun det på alle sider i gyldent smør i en gryde. Hæld bouillon ved og lad kødet stege i ca 50 minutter. Vend kødet, når halvdelen af tiden er gået. Lad kødet afkøle.

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Smelt smørret og lad champignonerne snurre heri uden at tage farve. Rør melet i og spæd med fløden. Lad stuvningen koge igennem, den skal være ret tyk. Krydr med salt og peber.

Skær kødet i skiver. Læg en skefuld stuvning på hver skive og stil skiverne tæt sammen i fadet. Fordel resten af champignonstuvningen over kødet. Drys et tyndt lag rasp over sammen med enkelte smørklatter.

Sæt fadet i ovnen 20 –30 minutter ved 200 grader.

Bring stegeskyen i kog, tilsæt fløde og jævn saucen let. Server med persilledryssede kartofler, saucen og kogte grønne bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18256 gange,
og udskrevet 563 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Leif  -  2014-03-13 14:17:12
Det er åbenbart nemt, man kopierer barer ordret en opskrift fra Hjemmet uge6-1989