Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkesaute med sukkerærter

Nakkesaute med sukkerærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
650 g.nakkekam
 salt
 peber
 smør
2 løg
2 porrer
6 stilkeblegselleri
3-400 g.sukkerærter
1 lilleblomkålshoved
1 fedhvidløg
 paprika
3 dl.bouillon
 
 


Opskrift:

Kødet skæres i terninger på 3 cm og brunes på panden og kommes i en gryde. Løgene hakkes og svitses klare og kommes i gryden til kødet.

Panden koges godt af med bouillon, og skrabet kommes i gryden. Drys med salt, peber og paprika og kom det pressede hvidløg ved. Koges under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca 45 minutter.

Porrer og selleri skæres i skiver, blomkål i buketter og sukkerærterne ribbes. Lad grønsagerne koge med ca 15 minutter, sukkerærterne dog kun 5 minutter.

Der gives ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5897 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu