grønkål, hakket og frossen250 g. grønkål, hakket og frossen
40
g.
smør/margarine40 g. smør/margarine
40
g.
mel40 g. mel
2
dl.
mælk2 dl. mælk
2
dl.
suppe2 dl. suppe
salt salt
peber peber
muskatnød, reven muskatnød, reven
Opskrift:
Læg den frosne grønkål i en gryde med 1 spsk. vand, og varm den op under jævnlig omrøring til den er optøet. Læg kødet i en stor gryde med så meget vand, at det lige dækker. Lad det koge ved svag varme i en time. Kødet skal stå i suppen, til det skal skæres ud. Smelt smørret i en anden gryde, tilsæt melet, rør det sammen, og spæd med mælken samt 2 dl. suppe. Smag saucen til med salt, peber og rven muskat. tilsæt grønkålen, og varm det hele godt igennem.
Tilbehør
Nakkekammen skæres i skiver, og anrettes på et stort fad med grønlangkål, samt brunede eller hvide kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 22489 gange, og udskrevet 381 gange.
Kommentarer
Conny Larsen - 2009-02-08 00:10:14 Det er også godt, hvis der i stedet tilføres et stykke hamburryg på ca. 3-400 gr.
riborgdaehnert - 2008-12-29 15:11:51 Sprængt lam er også godt til grønlangkål!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider