ærter - helst suger snaps12 ærter - helst suger snaps
1
sommeræble1 sommeræble
Marinade: Marinade:
1½
spsk.
akaciehonning1½ spsk. akaciehonning
1½
spsk.
grov sennep1½ spsk. grov sennep
salt salt
2
dl.
olivenolie2 dl. olivenolie
peber peber
Opskrift:
Kødet kommes i gryde og tilsættes ½ l koldt vand, hvorefter det bringes i kog. Skum af og tilsæt krydderier og grøntsager i store tern. Læg låg på og kog videre i ca. 5 timer ved svag varme.
Lad herefter kødet afkøle i suppen. Kom kødet i frostplastpose og rul det stramt sammen til en pølse med 5 - 6 cm i diameter. Opbevares i køleskab ca. et døgn.
Kødet skæres i 4 - 8 skiver ved servering.
Parmaskinken steges på pande til det sprødt og der lægges et stykke på hver skive kød.
Rødbeder, gulerødder og majroer skrælles og skæres sammen med æble ud i mundrette stykker. Lægges i iskoldt vand indtil servering
Sennep røres med salt og honning. Olien røres i, i en tynd stråle. Der tilsmages med salt og peber. Der kan evt. bruges en blender.
Anretning:
Kødskiverne lægges på bund af grøntsager og der tegnes med marinaden på tallerkenen.
Tilbehør:
Ristet rugbrød i tynde skiver
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14592 gange, og udskrevet 188 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider