Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Høkerfad

Høkerfad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.nakkekam eller mellemkam uden spæk
¾ kg.kartofler
2 løg
1 laurbærblad
2 kvistetimian
40 g.smør
1 dl.pilsner
 lys øl eller vand
1 dl.bouillon
20 g.hvedemel
 salt
 peber.
 
 Endvidere:
4 tynde skiver bacon
300 g.kalvelever
 
 


Opskrift:

Skær kødet i tynde skiver. Vend det i salt- og peberblandet mel. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver eller terninger. Pil og skiv løgene. Brun smørret på en pande. Svits løgene klare heri, og tag dem op. Svits først svinekødet og dernæst leveren.

Fordel halvdelen af kartoflerne i et velsmurt ovnfast fad. Drys med salt og peber. Fordel kødskiver og løg herover. Læg laurbærblad og timiankviste ved og dæk med resten af kartoffelskiverne. Krydr med salt og peber. Hæld øl(vand) og bouillon ved, dæk med stanniol og sæt det i ovnen ca. 1 time ved 225 grader C.

Steg baconen sprød. Skær leveren i tern og steg den få min i baconfedtet. Anbring bacon og lever øverst og servér.

Som høkerpande:
Ingredienserne kan også steges møre på panden hver for sig, blandes til sidst og serveres med sprød bacon og hakket persille.

Tips:

Byd råkostsalat og groft brød til, f.eks. fuldkornsbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9975 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu