Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Surkam

Surkam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.nakkekam
5 bladehusblas
 
 Kogelage:
5 dl.eddike
6-7 dl.vand
3 laurbærblade
3 skalotteløg
1 kvisttimian
1 duskpersille
 peberkorn
 salt
 


Opskrift:

Kødet bringes langsomt i kog i alle ingredienserne til kogelagen. Hvis lagen ikke dækker kødet, tilsættes lidt mere vand. Lad det simre en lille times tid og lad derefter kødet køle af i lagen. Kødet tages op og lagen koges lidt ind, hvis der er tilsat ekstra vand. Husblas blødes op i koldt vand og opløses i 5 dl af den varme siede lage. Kødet skives, lægges i fad og lagen hældes over. Fadet sættes flere timer i køleskabet til lagen har sat sig.

Serveres med rugbrød og sennep. Øl og brændevin passer bedst til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5118 gange,
og udskrevet 64 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu