Kødet bringes langsomt i kog i alle ingredienserne til kogelagen. Hvis lagen ikke dækker kødet, tilsættes lidt mere vand.
Lad det simre en lille times tid og lad derefter kødet køle af i lagen. Kødet tages op og lagen koges lidt ind, hvis der er tilsat ekstra vand.
Husblas blødes op i koldt vand og opløses i 5 dl af den varme siede lage. Kødet skives, lægges i fad og lagen hældes over. Fadet sættes flere timer i køleskabet til lagen har sat sig.
Serveres med rugbrød og sennep. Øl og brændevin passer bedst til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5562 gange, og udskrevet 94 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider