Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegt nakkekam med gnocchi

Grydestegt nakkekam med gnocchi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekam

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
1 oksenakkekam
 hvidløg
 frisk salvie
 frisk rosmarin
 olivenolie
7.5 dl.rødvin
 hønsebouillon
 finthakket bladselleri
 finthakket gulerod
 parmesan
 
 Gnocchi
 kogte og pillede kartofler helst ikke nye
 hvedemel
 æg
 


Opskrift:

Skær små huller i nakkekammen med en kniv og spæk med store stykker hvidløg samt salvie og rosmarin. Bind stegen med bomuldssnor for at holde lidt sammen på den. Brun kødet på alle sider i en gryde med olivenolie.

Tilsæt rødvin, hønsebouillon og de hakkede grøntsager. Lad retten simre i fire timer.

Tag kødet op og lade det hvile, mens saucen laves. Hæld væden og grøntsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grøntsagerne igennem. Læg de kogte gnocchi i saucen. Skær kødet i skiver og anret på et fad med sauce og gnocchi. Drys parmesan over.

Gnocchi:
Mos de kogte og pillede kartofler. Hæld den mosede masse ud på køkkenbordet og tilsæt mel svarende til en tredjedel af kartoflernes vægt. Knæk et par æg i og ælt videre. Del dejen og tril til pølser, som så skæres ud i mindre stykker. Drys mel over, så de ikke hænger fast i bordet, når de skal flyttes. Med en hulske sænkes gnocchien i kogende vand. Når gnocchierne flyder på overfladen, er de færdige.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14052 gange,
og udskrevet 255 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kokken Ole  -  2016-12-15 18:42:53
der er en fejl her, "Hovedingrediens : Svinekød" så på opskriften står der oksenakkekam, det kan väre lidt misvisende he he