Findel urterne og bland dem med vand. Bland saltet med melet. pisk ægene og bland dem derefter med melet, olivenolien og urtevandet til det bliver en smidig dej.
Skrab derefter dejen gennem en pastamaskien ned i kogende vand, (eller form med en ske). Tag spetzlen op af vandet og afkøl dem med koldt vand. Steges inden servering.
Kog linserne med timianen, Server suppen med spetzlen i bunden af talerkenen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(31 stemmer)
Opskriften er vist 24717 gange, og udskrevet 277 gange.
Kommentarer
Michael - 2013-04-30 18:55:55 Det må da være 1,5 l og ikke dl vand til linserne?
Marlene - 2012-07-16 16:19:11 Vi lavede dem rigtig tit da jeg arbejdede i Schweiz. Jeg har i Schweiz købt et specielt låg som man kan trække dejen henover så det falder ned i det kogende vand.
De skal bare koge til de selv kommer op til overfladen Og mht stegetiden, så er det ikke meningen de skal være helt brune, men bare svitses lidt i smør på en varm pande
Anita - 2011-12-12 18:17:20 Hvorlænge skal spetzle koge og hvor længe skal den steges? Kan den fryses før stegning ?
thomas - 2009-06-02 08:33:35 Hvem i hele verden måler æg i gram...????!!!!
Lars - 0000-00-00 00:00:00 de to ting har INTET med hinande at gøre .. ogde er lækre
Peter Rodler - 0000-00-00 00:00:00 spetzle er ikke en knödel, kn¨dle på tysk er en bolle, spetzle er strimler
Gitte - 0000-00-00 00:00:00 Tyske klumper lyder altså ikke særligt indbydende! De hedder Knödel på tysk.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider