Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hel høkogt, røget skinke

Hel høkogt, røget skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hel Skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stk hel skinke (ca.9 kg)
500 g.eng-hø ell. "hamster-hø"
50-100 g.blandede grønne krydderurter (merian timian rosmarin salvie og oregano)
 


Opskrift:

Skinken rund-udbenes for rørknoglen ( lad slagteren hjælpe ).

Sværen ridses groft over hele skinken. Og skinken kommes i en bradepande og steges i ovnen i 1 time ved 225*C.

En stor gryde fyldt halvt op med vand sættes over at koge. Heri kommes det halve af høet og krydderurterne. Når vandet koger kommes skinken ned oveni. Skinken skal nu koge i ca. 1 1/2 -2 timer.

Før servering tages skinken op og den nu bløde svær fjernes. Skinken er nu klar til tranchering, anrettes med resten af høen på et skærebrædt.

Tips:

Ønsker man derimod sprød svær på skinken, kan man med held anvende den omvendte fremgangsmåde,( koges først, steges bagefter) dog bør sværen efter kogningen ridses meget fint. Denne opskrift kan også anvendes på mindre udskårne skinkestykker, stege/koge-tiderne ændres tilsvarende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23897 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu