| |
|
Kyllingefrikadeller og mangosalsa
Kyllingefrikadeller og mangosalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | | kyllingebryst4 kyllingebryst | 2 | | æggehvider2 æggehvider | 1 | | æggeblomme1 æggeblomme | 1 | | lille tsk. boghvedemel1 lille tsk. boghvedemel | 20 | | dampede grønne bønner20 dampede grønne bønner | | | salt salt | | | peber peber | 10 | store | blade basilikum10 store blade basilikum | | | | | | Salsa: Salsa: | 2 | | modne mangofrugter2 modne mangofrugter | 4 | spsk. | balsamicoeddike4 spsk. balsamicoeddike | 2 | tsk. | chiliflakes2 tsk. chiliflakes | 1 | tsk. | salt1 tsk. salt | 4 | spsk. | frisk persille4 spsk. frisk persille | 1 | spsk. | citronsaft1 spsk. citronsaft | | | |
| |
Kom kyllingebrysterne i en foodprocessor med æg og boghvedemel. Kør det igennem til det er en ensartet fars.
Hak de dampede bønner og kom dem i
sammen med salt, peber og basilikum revet i små stykker.
Kom evt. ½ fintskåren frisk, sød chili i.
Formes til frikadeller og steges på en teflonpande i en lille smule rapsolie.
Serveres med nye kartofler, mangosalsa og salat
Mangosalsa:
Skær frugten i tern. Det hele blandes sammen i en skål og hviler 15 min. i køleskabet.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 22994 gange, og udskrevet 280 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|