Kyllingefilet med fetaost og spinat

Kyllingefilet med fetaost og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 stk.kyllingefilet
150 g.hel spinat
150 g.feta
 salt
 peber
 
Opskrift:
Spinaten presses for vand, fetaosten hakkes groft og blandes med spinaten og smages til med salt og peber. Der skæres en lomme i kyllingebrystet og fyldet fordeles på kyllingestykkerne brug evt en kødnål eller snør dem lidt. Kødet brunes på panden og krydres godt med salt og peber, steges færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

Retten serveres med vilde ris, svampesauce og en god råkost.





karakterer:
Opskriften er vist 33296 gange,
og udskrevet 834 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er en ok opskrift, som smager godt og er nem. Men kyllingen kan godt føles lidt tør efter både en tur i ovn og på pande, så måske skal tiden i ovnen nedskæres en smule!!