Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefilet med fetaost og spinat

Kyllingefilet med fetaost og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 stk.kyllingefilet
150 g.hel spinat
150 g.feta
 salt
 peber
 
Opskrift:
Spinaten presses for vand, fetaosten hakkes groft og blandes med spinaten og smages til med salt og peber. Der skæres en lomme i kyllingebrystet og fyldet fordeles på kyllingestykkerne brug evt en kødnål eller snør dem lidt. Kødet brunes på panden og krydres godt med salt og peber, steges færdig i ovnen ved 180 grader i ca. 15-20 minutter.

Retten serveres med vilde ris, svampesauce og en god råkost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (23 stemmer)

Opskriften er vist 31321 gange,
og udskrevet 807 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

katrine  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en ok opskrift, som smager godt og er nem. Men kyllingen kan godt føles lidt tør efter både en tur i ovn og på pande, så måske skal tiden i ovnen nedskæres en smule!!