Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kyllingefilet med svampesauce og spinattårn

Stegt kyllingefilet med svampesauce og spinattårn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 stk.kyllingefilet (500 g)
1 tsk.revet skal af citron
 evt. 2 tsk finthakket frisk rosmarin
½ dl.hvedemel
2 spsk.olie
250 g.champignon i tynde skiver
2 spsk.fintsnittede soltørrede tomater
 dl.marsala eller madeira
 
 Spinattårn:
4 slanke krus eller kaffekopper
½ kg.renset spinat
4 flåede udkernede tomater i tern (200 g)
1 spsk.olie
 
 Tilbehør:
 Polenta eller kartofler
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 200°.

Krydr kyllingefileterne med salt, peber, citronskal og evt. rosmarin og vend dem i mel. Steg dem 2 min. på hver side, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 10 min. Kom champignon og soltørrede tomater på panden og steg til svampene har taget lidt farve, tilsæt vinen og kog den tynde sauce igennem. Smag til med salt og peber.

Spinattårn:
Sauter tomattern kort i olie og krydr med salt og peber. Fordel dem i krus eller kopper. Sauter spinaten til den falder sammen, krydr den med salt og peber, og fordel den over tomaterne.

Server de stegte kyllingefileter med svampesauce, spinattårn og kartofler eller polenta




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13634 gange,
og udskrevet 238 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu