Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefilet med parmaskinke og pasta med løg

Kyllingefilet med parmaskinke og pasta med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.kyllingefilet
2-4 skiverparmaskinke
 olivenolie, til stegning
 salt
 peber
 
200 g.pasta, fx muslingeskaller
4-5 skalotteløg
50 g.smør
 salt
 peber
 frisk timian
 
 sorte oliven
 
Opskrift:
Del hvert kyllingestykke en gang på langs. Pak hvert kyllingestykke ind i parmaskinke. Gør det fast med et par tandstikkere.

Opvarm lidt olie på en pande og steg stykkerne gyldne på alle sider. de skal have mindst 15 minutter i alt. Drys med salt og peber.


Hak løgene groft og "kog" dem sammen med 50 g smør og ca. 1 dl vand. det er ikke meningen, de skal brune. Kog dem lige så længe som kyllingen skal stege. Kom salt og peber ved.


Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med løgsaucen.


Server den varme pasta sammen med kyllingestykkerne, sorte oliven og friskrevet parmesan.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21867 gange,
og udskrevet 639 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu