Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret kyllingefilet (eller kalkun)

Marineret kyllingefilet (eller kalkun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 kyllingefileter
¼ hvidkålshoved
 gul, rød og grøn peberfrugt - 1 af hver
4 storegulerødder
200 g.champignoner
 
 Marinade:
2 dl.appelsinsaft
2 dl.soja
2 tsk.ingefær
 peber
 evt. chili
 


Opskrift:

Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Kødet prikkes let med en gaffel og står i marinaden i mindst en time.

Hæld 2 spsk. af marinaden på en varm pande, brun kødet, til porrerne er lukket. Kødet tages op.

De fintsnittede grøntsager vendes på panden og resten af marinaden hældes over, koges op. Kødet lægges oven på, og retten steger færdig for svag varme under låg i cirka 25 minutter.

Kan tilberedes i wok, men så skal kødet skæres i strimler.

Serveres med nudler eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 31120 gange,
og udskrevet 537 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

susanne  -  0000-00-00 00:00:00
evt. serveres med ristet bacon drysset over