Marineret kyllingefilet (eller kalkun)

Marineret kyllingefilet (eller kalkun), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 kyllingefileter
¼ hvidkålshoved
 gul, rød og grøn peberfrugt - 1 af hver
4 storegulerødder
200 g.champignoner
 
 Marinade:
2 dl.appelsinsaft
2 dl.soja
2 tsk.ingefær
 peber
 evt. chili
 
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Kødet prikkes let med en gaffel og står i marinaden i mindst en time.

Hæld 2 spsk. af marinaden på en varm pande, brun kødet, til porrerne er lukket. Kødet tages op.

De fintsnittede grøntsager vendes på panden og resten af marinaden hældes over, koges op. Kødet lægges oven på, og retten steger færdig for svag varme under låg i cirka 25 minutter.

Kan tilberedes i wok, men så skal kødet skæres i strimler.

Serveres med nudler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 32383 gange,
og udskrevet 577 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
evt. serveres med ristet bacon drysset over