Fyldt kyllingefilet med hokaido

Fyldt kyllingefilet med hokaido, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.kyllingefileter (ca. 500 gram)
6 stk.citrongræs
3 tsk.mild karry
1 tsk.groft salt
1 tsk.peberblanding
1 spsk.olivenolie til kyllingemarinaden
0.5 dl.friskpresset citronsaft
1 lilleHokkaido (ca. 800 g hel/550 g renset)
2 tsk.karry
1 tsk.olie eller olie i spray til Hokkaido
 
 
Opskrift:
Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.

Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer.

Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden.

Skræl hokkaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokkaidostykkerne bages ved 200 grader C. i ca. 20 min – indtil de er bløde.





karakterer:
Opskriften er vist 16548 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-04 18:35:57
jeg har fulgt opskriften og jeg må sige - puha aldrig har jeg smagt noget så forfærdeligt - enten har skribenten dårlig smag eller overhovedet ingen smag ellers må der være en fejl i opskriften hilsen Svend