Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kyllingefilet med hokaido

Fyldt kyllingefilet med hokaido, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.kyllingefileter (ca. 500 gram)
6 stk.citrongræs
3 tsk.mild karry
1 tsk.groft salt
1 tsk.peberblanding
1 spsk.olivenolie til kyllingemarinaden
1/2 dl.friskpresset citronsaft
1 lillehokaido (ca. 800 g hel/550 g renset)
2 tsk.karry
1 tsk.olie eller olie i spray til hokaido
 
 


Opskrift:

Snit citrongræsset fint og bland det med karry, salt og peber. Skær en lomme i hver kyllingefilet og fyld den ud med citrongræs. Luk lommen med en tandstik.

Prik små huller i kyllingefileterne og læg fileterne i en frysepose sammen med olivenolie og citronsaft. Mariner kyllingen i køleskabet et par timer.

Fileterne steges på en slip-let pande i marinaden.

Skræl hokaidoen, fjern kernerne og skær "kødet" i mundrette stykker. Spred stykkerne ud på en bageplade, spray med olie og drys med karry og lidt salt. Hokaidostykkerne bages ved 200°C i ca. 20 min – indtil de er bløde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14157 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-10-04 18:35:57
jeg har fulgt opskriften og jeg må sige - puha aldrig har jeg smagt noget så forfærdeligt - enten har skribenten dårlig smag eller overhovedet ingen smag ellers må der være en fejl i opskriften hilsen Svend