hakket kyllingebrystfilet 125 g. hakket kyllingebrystfilet
1
spsk.
smør 1 spsk. smør
60
g.
mortadella 60 g. mortadella
90
g.
ricotta 90 g. ricotta
150
g.
parmesanost 150 g. parmesanost
3
æg 3 æg
1
knsp.
muskatnød 1 knsp. muskatnød
salt salt
peber peber
200
g.
hvedemel 200 g. hvedemel
1½
l.
hønsekødsbouillon / suppe1½ l. hønsekødsbouillon / suppe
Opskrift:
Brun kyllingebrystet i smørret, tilsæt salt og peber. Hak mortadellen fint og bland den med kylling, ricotta, 125 g parmesan, 1 æg, muskat, salt og peber.
Hæld melet ud i en bunke på bordet, lav et hul i midten.Slå de to æg ud i hullet og ælt det til en glat og smidig dej.
Rul den ud til en tynd plade og udstik den i 3 cm cirkler. Læg lidt fyld på hver cirkle, fold pastaen sammen til en halvcirkel og pres kanterne sammen. Læg de to ender over hinanden og sammel dem.
Bring bouillonen i kog, kom pastaen i og kog den al dente. Server den meget varm med parmesan til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(21 stemmer)
Opskriften er vist 11693 gange, og udskrevet 115 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider