Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cappelletti i bouillon

Cappelletti i bouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.hakket kyllingebrystfilet
1 spsk.smør
60 g.mortadella
90 g.ricotta
150 g.parmesanost
3 æg
1 knsp.muskatnød
 salt
 peber
200 g.hvedemel
 l.hønsekødsbouillon / suppe
 


Opskrift:

Brun kyllingebrystet i smørret, tilsæt salt og peber. Hak mortadellen fint og bland den med kylling, ricotta, 125 g parmesan, 1 æg, muskat, salt og peber.

Hæld melet ud i en bunke på bordet, lav et hul i midten.Slå de to æg ud i hullet og ælt det til en glat og smidig dej.

Rul den ud til en tynd plade og udstik den i 3 cm cirkler. Læg lidt fyld på hver cirkle, fold pastaen sammen til en halvcirkel og pres kanterne sammen. Læg de to ender over hinanden og sammel dem.

Bring bouillonen i kog, kom pastaen i og kog den al dente. Server den meget varm med parmesan til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (21 stemmer)

Opskriften er vist 10841 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu