Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelrøsti

Kartoffelrøsti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kartoffelrøsti, billede 4 Kartoffelrøsti, billede 1 Kartoffelrøsti, billede 2 Kartoffelrøsti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 min. Lad dem køle lidt af, evt. i koldt vand.

Riv dem på den grove side af råkostjernet. Drys dem med lidt salt og peber og saml dem til 4 store kartoffelkrebinetter.

Steg dem på en teflonpande i smør og/eller olie til de er gyldne på begge sider, 6-8 min. på hver side.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (34 stemmer)

Opskriften er vist 136516 gange,
og udskrevet 1990 gange.


Energi:
KJ total 3160 (752 kcal)
KJ pr. Pers. 790 (188 kcal)
Vægt ialt 814 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 388 KJ (92 kcal)
Protein 1.9 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 18.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sophie M  -  2013-02-19 11:02:46
Disse røsti ser lækre ud og lyder nemme. Er der nogen der kan sige mig hvilket kød (helst svin eller lign), sauce, grøntsager osv der vil smage skide godt til? Helst ikke noget mega avanceret, men gerne lidt nemt da jeg ikke er den hurtigste i et køkken (:


a.h.  -  2013-02-02 17:44:58
Røsti er fra Schweitz, og eftersom der ikke findes røsti der IKKE er lavet af kartofler, så svarer det at sige "kartoffelrøsti" til at kalde cacaomælk for "cacao-cacaomælk af mælk". Der finde mange opskrifter på røsti, som faktisk KAN hænge sammen i "krebinetter", men denne er ikke en af dem. Men hvad skal man også vente, når opskriften kommer fra en som åbenbart tror, at det er noget "særligt" at lave røsti af kartofler og egentlig ikke kender retten som den schweitziske specialitet, den er?


Søren Frey  -  2013-01-12 18:03:10
Bliver en underlig klæbrig masse der ikke rigtig vil noget


Bettina 1965  -  2010-12-30 18:23:43
Disse røsti er bare super gode og nemme at lave :-)