Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet i marsala og oliven

Nakkefilet i marsala og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 stykkesvinenakkefilet eller nakkekam
 Olivenolie
 Hakket hvidløg
 Sort peber
1 stor kvist frisk rosmarin
1 stor tot frisk timian
1 håndfuld sorte oliven
1 glashvidvin
1 glasmarsala vin
1 stykkelufttørret italiensk salami
 Fennikel frø
1-2 tørret chili
 


Opskrift:

Skær nakken i tern og svits dem i olie. Tilsæt timian og rosmarin, kværnet sort peber og hel chili (som så er synlig og dermed kan fiskes ud igen).

Kyl oliven i sammen med salami i små tern og lidt fennikelfrø. Hæld derpå hvidvin og marsala på og lad svinet koge.

Når saucen er kogt ind, er svinet mørt som smør. Smag lige til med salt.

Hvis du undrer dig over, at der ikke forekom salami, chili eller fennikelfrø i selve udsendelsen, så er det fordi jeg glemte det i farten. Det kan sagtens udelades, men da jeg senere lavede endnu en portion, hvor det blev puttet i, så vandt retten yderligere.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10362 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu