Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip

Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 kg.svinekam uden svær og ben med tyndt spæklag
150 g.tørrede abrikoser
 salt
 peber
1 spsk.honning
1 spsk.soya
 rosmarin
 
 Dip
100 g.abrikoser
1 dl.stegesky
½ spsk.sennepspulver (Colman)
2 spsk.honning
 
 Salat
 icebergsalat
1-2 mangofrugter
 ristede pistacienødder
 citron/olie dressing
 


Opskrift:

Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af. Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. Snør kammen sammen med bomuldsgarn. Gnid stegen med salt og peber. Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin. Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170° i 1½ time. Hæld skyen fra i en skål.

Dip
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min. Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med stegesky, sennep og honning.

Salat
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over.

Server svinekammen med dippen afkølet eller kold.

Tilbehør:
grove flute eller kartofler og skyssauce







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 22910 gange,
og udskrevet 848 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gitthe  -  0000-00-00 00:00:00
Retten er nem at lave og kan serveres med halve kartofler bagt i ovn med olivenolie og rosemarin


Eusebio  -  0000-00-00 00:00:00
Kan serveres med nye danske, ristede kartofler