svinekam uden svær og ben med tyndt spæklag 1½ kg. svinekam uden svær og ben med tyndt spæklag
150
g.
tørrede abrikoser 150 g. tørrede abrikoser
salt salt
peber peber
1
spsk.
honning 1 spsk. honning
1
spsk.
soya 1 spsk. soya
rosmarin rosmarin
Dip Dip
100
g.
abrikoser 100 g. abrikoser
1
dl.
stegesky 1 dl. stegesky
½
spsk.
sennepspulver (Colman) ½ spsk. sennepspulver (Colman)
2
spsk.
honning 2 spsk. honning
Salat Salat
icebergsalat icebergsalat
1-2
mangofrugter 1-2 mangofrugter
ristede pistacienødder ristede pistacienødder
citron/olie dressing citron/olie dressing
Opskrift:
Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af.
Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. Snør kammen sammen med bomuldsgarn.
Gnid stegen med salt og peber.
Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin.
Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170° i 1½ time.
Hæld skyen fra i en skål.
Dip
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min.
Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med stegesky, sennep og honning.
Salat
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over.
Server svinekammen med dippen afkølet eller kold.
Tilbehør:
grove flute eller kartofler og skyssauce
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 23629 gange, og udskrevet 875 gange.
Kommentarer
Gitthe - 0000-00-00 00:00:00 Retten er nem at lave og kan serveres med halve kartofler bagt i ovn med olivenolie og rosemarin
Eusebio - 0000-00-00 00:00:00 Kan serveres med nye danske, ristede kartofler
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider