optøede grønne bønner 450 g. optøede grønne bønner
450
g.
kikærter, skyllede og afdryppede 450 g. kikærter, skyllede og afdryppede
450
g.
kidney-bønner, skyllede og afdryppede 450 g. kidney-bønner, skyllede og afdryppede
1 ½
dl.
hakket rødløg 1 ½ dl. hakket rødløg
¾
dl.
hakket persille ¾ dl. hakket persille
2
fed
finthakket hvidløg 2 fed finthakket hvidløg
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
1
tsk.
tørret basilikum 1 tsk. tørret basilikum
1¾
dl.
hvidvinseddike 1¾ dl. hvidvinseddike
Opskrift:
Afdryp de grønne bønner.
Bland dem med de øvrige ingredienser i en beholder med tætsluttende låg.
Sæt den i køleskabet.
Spis salaten afkølet i løbet af ugen.