lidt risvin eller tør sherry lidt risvin eller tør sherry
Opskrift:
Kødet skæres i meget tynde skiver. Champignonerne renses og deles i kvarte. Tomat og løg skæres i tynde skiver.
Olien varmes i en wok. Løget vendes i og steges til det gyldner. Derefter tilsættes kød, tomat og champignoner. Det hele steger ved stærk varme i 2-3 minutter. Til sidst jævnes med en rørt blanding af Maizena, vand, soya, ingefær og risvin.
Ris vil være naturligt tilbehør, men kogte nudler passer også fint.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17872 gange, og udskrevet 428 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider