Bring kødet i kog i vand der knapt dækker. Når vandet koger skummes kødet, og det koges mørt under låg i ca. 1½ time.
Tag grønkålsbladene af stokkene og hak dem groft, tilsæt peber. Kålen koges ca. 20 min. i kødsuppen, tages op og afkøles. Grønkålen formes til runde kugler og skæres i skiver og steges på panden i fedtstoffet.
Grønkålshøsene serveres til det kolde kogte kød med syltede rødbeder, sennep og rugbrød
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8952 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider