Grønkålshøs

Grønkålshøs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.svinekam uden svær
750 g.kogeflæsk
1 tsk.peber
3 stokke frisk grønkål
 Fedt til stegning
 
Opskrift:
Bring kødet i kog i vand der knapt dækker. Når vandet koger skummes kødet, og det koges mørt under låg i ca. 1½ time.

Tag grønkålsbladene af stokkene og hak dem groft, tilsæt peber. Kålen koges ca. 20 min. i kødsuppen, tages op og afkøles. Grønkålen formes til runde kugler og skæres i skiver og steges på panden i fedtstoffet.

Grønkålshøsene serveres til det kolde kogte kød med syltede rødbeder, sennep og rugbrød





karakterer:
Opskriften er vist 10104 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu