Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønkålshøs

Grønkålshøs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.svinekam uden svær
750 g.kogeflæsk
1 tsk.peber
3 stokke frisk grønkål
 Fedt til stegning
 


Opskrift:

Bring kødet i kog i vand der knapt dækker. Når vandet koger skummes kødet, og det koges mørt under låg i ca. 1½ time.

Tag grønkålsbladene af stokkene og hak dem groft, tilsæt peber. Kålen koges ca. 20 min. i kødsuppen, tages op og afkøles. Grønkålen formes til runde kugler og skæres i skiver og steges på panden i fedtstoffet.

Grønkålshøsene serveres til det kolde kogte kød med syltede rødbeder, sennep og rugbrød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8397 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu