Fasanbryst med portvinscremesauce

Fasanbryst med portvinscremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanbryst uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 stk.fasanbryster uden brystben
50 g.margarine eller smør
 salt
 
 sauce
1 dl.mørk portvin
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt madkulør
 
 
Opskrift:
Fedtstoffet brunes på en pande Brysterne lægges på med skindsiden nedad - steger ca. 3 min. - drys med lidt salt og vend dem, drys igen med lidt salt Efter yderligere 3 min. stegning tages brysterne af panden og lægges på skærebræt.

Portvinen hældes på panden og gives et kort opkog Tilsæt piskefløden og kog saucen jævn Smag til med salt og farv evt. saucen med lidt madkulør - lysebrun Brysterne skæres i skiver på skrå Saucen serveres for sig


karakterer:
Opskriften er vist 21652 gange,
og udskrevet 736 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu