Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasanbryst med portvinscremesauce

Fasanbryst med portvinscremesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.fasanbryster uden brystben
50 g.margarine eller smør
 salt
 
 sauce
1 dl.mørk portvin
 dl.piskefløde
 salt
 peber
 evt. lidt madkulør
 
 


Opskrift:

Fedtstoffet brunes på en pande Brysterne lægges på med skindsiden nedad - steger ca. 3 min. - drys med lidt salt og vend dem, drys igen med lidt salt Efter yderligere 3 min. stegning tages brysterne af panden og lægges på skærebræt.

Portvinen hældes på panden og gives et kort opkog Tilsæt piskefløden og kog saucen jævn Smag til med salt og farv evt. saucen med lidt madkulør - lysebrun Brysterne skæres i skiver på skrå Saucen serveres for sig




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20051 gange,
og udskrevet 702 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu