Kommentarer
kathrine - 2020-10-03 10:33:26 kan den serveres til frokost, hvor den er lavet 2 timer før? måske med et stykke lækkeret brød til?
- 2018-10-14 21:45:26 Skal fasan ikke være gennemstegt?
victor - 2017-11-22 19:05:02 findes ikke opskrift til fasena brøst med honning og vannøder?
Jens H - 2017-01-05 15:35:44 Hurtigt og super velsmagende
Leif - 2016-11-21 08:49:36 Det hurtigste, lettetse og bedste fasanopskrift jeg har prøvet. Her er en opskrift hvor fasanen ikke bliver tør. En god kålsalt fungerede godt som tilbehør og modspil til det søde i drue,valnødder og portvinssovsen.
- 2013-11-23 19:37:17 Fantastisk smag - og kort tilberedningstid .... 5 guldstjerner herfra
Kirsten - 2013-02-13 10:23:59 Forslag til andet tilbehør: kog panden af i rødvin og smag til med gorgonzola, fintskåret rød snack peber og rødløg småsimre i lidt smør og smages til med salt og peber og et par kogte asparges kartofler til. UHM
Eeva - 2013-02-08 15:05:00 Skøn og hurtig måde at lave vildt på til gæstemad . Dog kan man sagtens lave dobbelt portion af drue/valnød tilbehøret. Blandede stegte svampe giver retten det sidste pift. Velbekomme
Eeva - 2011-11-12 09:44:43 Super lækker - meget fin gæstemad der ikke tager lang tid i køkkenet. Rodfrugter som ekstra tilbehør er en go ide og klæder retten.
Lone - 2009-10-20 11:12:24 Læg Fasanbrysterne tilbage i saucen og hold dem varme i ovnen.
De kan godt serveres hele.
Annelise Andersen - 2007-01-02 17:39:45 Opskriften blev anvendt til vores nytårsmenu med tilbehør som anbefalet af Frank. Jeg kan p.g.a roserne fra gæster kun sige GOD APPETIT.
frank - 0000-00-00 00:00:00 med lidt tilbehør af : en sød kartoffel en pastinak og en squash der er skåret i strimler og lagt i et ildfast fad med lidt olie over og 20 til 25 min i ovn ved 225 gr. er den rigtig god. velbekomme.
|