Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasanbryst med druer og valnødder

Fasanbryst med druer og valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fasanbryst med druer og valnødder, billede 4 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 1 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 2 Fasanbryst med druer og valnødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 fasanbryster uden ben
25 g.smør
 
 Sovs:
1 dl.portvin
5 dl.piskefløde
 kulør
 
75 g.honning
50 g.smør
75 g.valnødder
150 g.halve udstenede vindruer
 


Opskrift:

Fasanbrysterne steges rosa på panden i 25 g brunt smør. Hanbrysterne i ca 2 min på hver side, hunbrysterne i ca 1 ½ min på hver side. Lægges på et skærebræt med lidt stanniol over. Trækker i ca 2 min.

Sovs:
Panden koges af med portvin og piskefløde til saucen har en passende konsistent. Farv evt med lidt kulør.

Honningen smeltes i en gryde. Tilsættes 50 g smør. Valnødderne og druer kommes i og det hele simre 2-3 min.

Brysterne skæres i tynde skiver på skrå og anrettes med tilbehøret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (31 stemmer)

Opskriften er vist 122296 gange,
og udskrevet 4570 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-10-14 21:45:26
Skal fasan ikke være gennemstegt?


victor  -  2017-11-22 19:05:02
findes ikke opskrift til fasena brøst med honning og vannøder?


Jens H  -  2017-01-05 15:35:44
Hurtigt og super velsmagende


Leif  -  2016-11-21 08:49:36
Det hurtigste, lettetse og bedste fasanopskrift jeg har prøvet. Her er en opskrift hvor fasanen ikke bliver tør. En god kålsalt fungerede godt som tilbehør og modspil til det søde i drue,valnødder og portvinssovsen.


  -  2013-11-23 19:37:17
Fantastisk smag - og kort tilberedningstid .... 5 guldstjerner herfra


Kirsten  -  2013-02-13 10:23:59
Forslag til andet tilbehør: kog panden af i rødvin og smag til med gorgonzola, fintskåret rød snack peber og rødløg småsimre i lidt smør og smages til med salt og peber og et par kogte asparges kartofler til. UHM


Eeva  -  2013-02-08 15:05:00
Skøn og hurtig måde at lave vildt på til gæstemad . Dog kan man sagtens lave dobbelt portion af drue/valnød tilbehøret. Blandede stegte svampe giver retten det sidste pift. Velbekomme


Eeva  -  2011-11-12 09:44:43
Super lækker - meget fin gæstemad der ikke tager lang tid i køkkenet. Rodfrugter som ekstra tilbehør er en go ide og klæder retten.


Lone  -  2009-10-20 11:12:24
Læg Fasanbrysterne tilbage i saucen og hold dem varme i ovnen. De kan godt serveres hele.


Annelise Andersen  -  2007-01-02 17:39:45
Opskriften blev anvendt til vores nytårsmenu med tilbehør som anbefalet af Frank. Jeg kan p.g.a roserne fra gæster kun sige GOD APPETIT.


frank  -  0000-00-00 00:00:00
med lidt tilbehør af : en sød kartoffel en pastinak og en squash der er skåret i strimler og lagt i et ildfast fad med lidt olie over og 20 til 25 min i ovn ved 225 gr. er den rigtig god. velbekomme.