Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegte duer (Tamduer)

Grydestegte duer (Tamduer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grydestegte duer (Tamduer), billede 4 Grydestegte duer (Tamduer), billede 1 Grydestegte duer (Tamduer), billede 2 Grydestegte duer (Tamduer), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 unge tamduer
1 bdt.persille
 salt
 peber
30 g.smør
 vand
 
 Sauce:
2.5 dl.piskefløde
 kulør
 


Opskrift:

Skyl duerne og fyld dem med persille, krydr med salt og peber. Brun duerne i smør i en stegegryde. Spæd med vand. Steges møre for svag varme.

Når de er færdigstegte, si suppen, og kog den tyk med fløden. Smages til med salt og peber.

server med hvide kartofler, sovs og agurkesalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 9559 gange,
og udskrevet 60 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maruska  -  2012-04-09 13:01:47
Der mangler at blive tilføjet "æbler" til ingredienserne. Der står i beskrivelsen at der skal æbler i tern i ...