Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Afrikansk strudsesteg

Afrikansk strudsesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Oprindelsesland : Afrika

AfrikaKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
1500 g.strudseculotte
4 spsk.olivenolie
2.5 dl.vand
100 g.røget bacon i tern
1 oksebouillonterning
3 spsk.hvedemel
2 spsk.tør rødvin
 salt
 peber
 paprika
 
 Marinade:
5 dl.tør rødvin
2.5 dl.vineddike
2 løg i skiver
4 fedhakket hvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.mild paprika
1 knsp.stødt kryddernellike
1 knsp.stødt muskatnød
0.25 tsk.merian
1 laurbærblad
 


Opskrift:

Bland alle ingredienser til marinaden. Anbring kødet i et fad af passende størrelse og dæk til med marinade. Dæk fadet tæt til og anbring i køleskabet i 2-3 dage.

Tag kødet op af marinaden og si resten af marinaden, fjern laurbærbladet. Opvarm olien i en støbejernsgryde og brun det marinerede kød ved høj temperatur. Krydr med salt og peber. Tag kødet op og rist det røgede bacon i gryden. Tilsæt det der er gemt fra marinaden og tilsæt efter 5 min. 2/3 af den flydende marinade samt vand. Læg atter kødet i gryden og lad det koge let i ca. 1 time.

Tag kødet op igen og jævn skyen med mel samtidig med at bouillonterningen tilsættes. Krydr med salt, peber, paprika og en sjat rødvin. Lad det koge let i 5 min. mere.

Skær kødet i skiver og inden servering lægges det atter ned i saucen til opvarmning.

Serveres med nudler, flutes og blandet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16788 gange,
og udskrevet 331 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jyden  -  2007-02-10 13:52:44
dejlig culotte, og en god marinade, men det der vineddike gør det lidt surt, til sovsen , men jeg kom sukker i og piskefløde i, så blev sovsen rigtig god,jeg gav den 15-20 mim. mere i gryden.