Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Catalansk fasan

Catalansk fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
2 hele fasaner eller 4 fasanbryster
100 g.druer uden sten
250 g.champignons i skiver
100 g.tomat concassé ( tomat uden skin og kerner )
50 g.smør
1 bdt.finthakket persille
 


Opskrift:

De rensede fasaner duppes tørre. Krydres med salt og peber. Steges i en gryde i ca. 35 min. Lad fasanerne hvile under låg i ca. 10 min. Anvendes kun brysterne, steges disse på en pande i lidt fedtstof, i ca. 3 min. på hver side ved god varme. Krydres med salt og peber. På samme pande ristes de skivede champignons lige inden serveringen. Tilsæt druerne, tomat og hakket persille.

Anretning:
Fasanen deles i stykker (bruger man kun bryster, serveres der et bryst på hver tallerken.) man anretter de frisk stegte grøntsager / frugt oven på kødet inden servering.

Tilbehør:
Hertil anbefales ristede kartofler eller timianstegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 27807 gange,
og udskrevet 944 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-12-30 19:55:25
smager dejligt - lækkert tilbehør med vindruer - namnam


spanien  -  2007-05-02 11:20:36
middagsmad