Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Braiseret fasanbryster med med løg og timian

Braiseret fasanbryster med med løg og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 4 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 1 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 2 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fasaner
2 løg
2 hvidløg
2 spsk.Frisk timian
5 dl.fløde
 salt
 peber
 Olivenolie
 
500 g.frisk pasta
 
 Salat:
 Rocula
 jordbær
 bacon i skiver
 
Opskrift:
Fasan brysterne skæres fra skroget (skroget bruges til fond) løgene skæres i både. Brysterne, løgene, hvidløg og timian svitses i olien i ca. 2 min. krydders med salt/peber.

Fløde tilsættes og det hele simre videre i ca. 10 min, der røres i retten et par gange under stegningen.

Tilbehør:
Rocula salat med jordbær og bacon
Frisk pasta, kartofler eller ris


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 37953 gange,
og udskrevet 1170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu