Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret fasanbryster med med løg og timian

Braiseret fasanbryster med med løg og timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 4 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 1 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 2 Braiseret fasanbryster med med løg og timian, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 fasaner
2 løg
2 hvidløg
2 spsk.Frisk timian
5 dl.fløde
 salt
 peber
 Olivenolie
 
500 g.frisk pasta
 
 Salat:
 Rocula
 jordbær
 bacon i skiver
 


Opskrift:

Fasan brysterne skæres fra skroget (skroget bruges til fond) løgene skæres i både. Brysterne, løgene, hvidløg og timian svitses i olien i ca. 2 min. krydders med salt/peber.

Fløde tilsættes og det hele simre videre i ca. 10 min, der røres i retten et par gange under stegningen.

Tilbehør:
Rocula salat med jordbær og bacon
Frisk pasta, kartofler eller ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 36990 gange,
og udskrevet 1138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu